کد خبر:۱۲۳۴۵۰۷

اسموتریچ: در‌های جهنم را بر غزه باز کنید| قطع آب و برق و کمک‌های انسانی

بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی افراطی رژیم صهیونیستی، با حمایت از قطع کامل کمک‌های انسانی به نوار غزه، خواستار «باز کردن سریع و با قدرت در‌های جهنم» بر روی این منطقه و نابودی کامل جنبش حماس شد.

یه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی افراطی رژیم صهیونیستی، روز یکشنبه با درخواست برای «باز کردن سریع و با قدرت درهای جهنم» بر روی نوار غزه، از تصمیم دولت برای قطع کامل کمک‌های انسانی به این منطقه حمایت کرد. این در حالی است که فشارها برای تکمیل توافق صلح با حماس در داخل سرزمین‌های اشغالی افزایش یافته است.

قطع کامل کمک‌های انسانی به غزه

صبح یکشنبه، رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت ورود هرگونه کمک‌های انسانی به نوار غزه را متوقف کند. این تصمیم پس از پایان مرحله اول توافق آتش‌بس و تبادل اسرا با جنبش حماس گرفته شد. تل‌آویو در حالی مذاکرات مرحله دوم را به تأخیر می‌اندازد که نگرانی‌ها در مورد وضعیت انسانی غزه افزایش یافته است.

اسموتریچ در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت:«تصمیم دولت برای توقف کامل کمک‌های انسانی به غزه تا زمان نابودی یا تسلیم کامل حماس و بازگشت تمامی گروگان‌ها، گامی مهم در مسیر درست است.»

او افزود:«اکنون زمان آن رسیده که درهای جهنم را با قدرت به روی دشمن بی‌رحم باز کنیم و به پیروزی مطلق برسیم.»

استقبال جناح راست افراطی از تصمیم رژیم صهیونیستی

ایتمار بن گویر، وزیر امنیت ملی مستعفی، نیز در «ایکس» نوشت:«از تصمیم قطع کمک‌های انسانی استقبال می‌کنم، اگر اجرایی شود. اکنون بهترین زمان برای باز کردن درهای جهنم، قطع برق و آب و بازگشت به جنگ است.»

بن گویر که پیش‌تر به دلیل امضای توافق آتش‌بس از سمت خود استعفا داده بود، تأکید کرد: «نباید به نیمی از گروگان‌ها قناعت کرد. اگر همه گروگان‌ها آزاد نشوند، جهنم بر غزه گشوده خواهد شد.»

موج انتقادات از نتانیاهو

تصمیم رژیم صهیونیستی برای قطع کمک‌ها با واکنش‌های شدید داخلی مواجه شد. یائر گولان، رهبر حزب مخالف «دموکرات‌ها»، دولت نتانیاهو را به فرار از مذاکرات مرحله دوم توافق متهم کرد و گفت:«پایان جنگ برای نتانیاهو یک فاجعه سیاسی است و او منافع سیاسی خود را به زندگی سربازان و اسرا ترجیح می‌دهد.»

صبح یکشنبه، صدها صهیونیست با تجمع در مقابل منازل ۸ وزیر و مقام ائتلاف حاکم، خواستار تکمیل توافق تبادل اسرا با حماس شدند.

جنبش حماس در بیانیه‌ای، تصمیم نتانیاهو را «باج‌خواهی ارزان، جنایت جنگی و نقض آشکار توافق» خواند و از میانجی‌ها و جامعه بین‌المللی خواست برای فشار بر رژیم صهیونیستی و توقف اقدامات تنبیهی علیه بیش از دو میلیون نفر در نوار غزه اقدام کنند.

پایان مرحله اول توافق آتش‌بس؛ بن‌بست در مذاکرات صلح

مرحله اول توافق آتش‌بس پس از ۴۲ روز به پایان رسید، اما رژیم صهیونیستی با ورود به مرحله دوم و پایان جنگ موافقت نکرد. نتانیاهو تلاش داشت تا مرحله اول توافق تبادل اسرا را تمدید کند و بدون اجرای الزامات نظامی و انسانی، بیشترین تعداد اسرا را آزاد کند.

از سوی دیگر، جنبش حماس خواستار پایبندی رژیم صهیونیستی به مفاد توافق آتش‌بس و آغاز فوری مذاکرات مرحله دوم شامل خروج کامل نیروهای اشغالگر از غزه و توقف جنگ شد.

توافق آتش‌بس و تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی با میانجی‌گری مصر و قطر و حمایت آمریکا در ۱۹ ژانویه آغاز شد. این توافق شامل سه مرحله ۴۲ روزه بود که اجرای کامل آن می‌توانست به صلح پایدار منجر شود.

با حمایت آمریکا، رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ حملاتی گسترده به غزه انجام داد که به گفته منابع فلسطینی، بیش از ۱۶۰ هزار کشته و زخمی بر جای گذاشت که بیشتر آنان کودکان و زنان بودند و بیش از ۱۴ هزار نفر نیز مفقود شدند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار